werkzaamheden

topElektrische installaties

E-lect-Rik verzorgt de complete elektrische installatie voor uw nieuwbouwwoning of bij de verbouw van uw huidige woning. Daarnaast kunnen wij controleren of uw bestaande elektrische installatie nog wel aan de huidige eisen voldoet; desgewenst kunnen we aansluitend een offerte maken om eventuele aanpassingen te realiseren.

topVervanging van groepenkasten

E-lect-Rik levert en installeert complete groepenkasten, voorzien van installatieautomaten, hoofdschakelaar, beltrafo en aardlekschakelaars, en controle van de hoofdaarding voor een optimale veiligheid van uw elektrische installatie. Ook kunnen wij voorzien in een uitbreiding van uw huidige groepenkast.

topData- en telecominstallaties

Als u op meerdere plaatsen in uw woning een mogelijkheid wilt hebben om te telefoneren of als u liever bedrade computerdata-aansluitingen of televisiekabels wilt, kan E-lect-Rik de installatie vakkundig voor u uitvoeren.

topIntercom- en videocominstallaties

Bent u misschien slecht ter been of wilt u gewoon zien wie er voor de deur staat zonder ernaartoe te hoeven lopen? Of wilt u 's avonds na een bepaald tijdstip de deur liever niet meer opendoen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om veilig en gemakkelijk te zien wie er voor de deur staat en met uw bezoeker te spreken. E-lect-Rik adviseert u graag over de diverse intercom- en videocominstallaties en wij kunnen deze vervolgens ook leveren en installeren.

topVerlichting

E-lect-Rik spant zich in om aan al uw wensen voor het leveren en plaatsen van verlichting te voldoen. Met name over inbouwspotjes en sfeerverlichting kunnen wij u deskundig adviseren. Uiteraard geven wij ook een vakkundig advies over welke lichtbronnen u in uw woning of bedrijf het beste toe kunt passen. Ook het vervangen van uw bestaande verlichting door moderne, energiezuinige LED-verlichting behoort tot de mogelijkheden.

topLevering en plaatsing van rookmelders

Heel veel persoonlijk leed kan worden voorkomen door het plaatsen van rookmelders. Onze rookmelders zijn van het merk Ajax en zijn voorzien van een 230v-aansluiting, inclusief een 9v-backupbatterij. E-lect-Rik brengt de rookmelders op specifieke plaatsen in de woning aan.

topStoringen 24/7

Indien zich een elektrische storing bij u voordoet en het is buiten normale werktijden of in het weekend, dan staan wij eventueel voor u klaar om u uit de brand te helpen. Indien mogelijk lossen we het probleem telefonisch op en als het niet anders kan, komen wij direct bij u langs om te kijken wat er aan de hand is.
E-lect-Rik • De posten 26 • Tuitjenhorn • 06-15312545